Westworld (2016) me Titra Shqip: Sezoni 4

Jun. 26, 2022
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Sezoni fillon më shumë se shtatë vjet më vonë pas luftës së zgjatur – njerëzimi më në fund është i lirë. Ose kështu duket. Maeve dhe Caleb fillojnë të dyshojnë se Hale dhe një version pritës i The Man in Black po përpiqen të rimarrin kontrollin e racës njerëzore. Ndërkohë, Bernard kthehet nga The Sublime. Një shkrimtare e re, Christina, fillon të vërë në dyshim natyrën e realitetit të saj.

Shpërndarë0