Upload (2020) me Titra Shqip: Sezoni 2

Mar. 10, 2022
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Në sezonin e dytë, Nathan është në një udhëkryq në jetën e tij (të kaluarën)… ish e dashura e tij Ingrid ka mbërritur papritur në Lakeview me shpresën për të forcuar marrëdhënien e tyre, por zemra e tij ende dëshiron fshehurazi për engjëllin e tij të shërbimit ndaj klientit Nora. Ndërkohë Nora është jashtë rrjetit dhe është e përfshirë me grupin rebel anti-teknologji “The Ludds”.

Shpërndarë0