The Vampire Diaries 2009 me Titra Shqip: Sezoni 8

Oct. 21, 2016
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Sezoni i fundit i “The Vampire Diaries” fillon disa muaj pasi u ndërpre, me Damon dhe Enzo në një zbavitje epike vrasjesh pasi u rrëmbyen dhe u skllavëruan nga Sirena Sybil. Gjatë kërkimit për t’i gjetur ata, Stefan, Bonnie, Caroline dhe Alaric zbulojnë se forca misterioze kundër të cilave po përballen mund të jetë më e fuqishme se sa mendonin dhe ata duhet të bëjnë përpjekje të mëdha për të mbajtur të sigurt njerëzit që duan. Kur zbulojnë motivin e Sibilit, ata duhet të bëjnë gjithçka në fuqinë e tyre për ta penguar atë të arrijë qëllimin e saj. Caroline dhe Stefani hedhin një hap të madh në marrëdhënien e tyre, por kur Stefani detyrohet të fikë humanizmin e tij për të mbrojtur njerëzit që do, planet e tyre vihen në pritje.

Shpërndarë0