The Umbrella Academy (2019) me Titra Shqip: Sezoni 1

Feb. 15, 2019
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Të ribashkuar nga vdekja e babait të tyre, vëllezërit e motrat e larguara me fuqi të jashtëzakonshme zbulojnë sekrete tronditëse familjare – dhe një kërcënim të mundshëm për njerëzimin.

Shpërndarë0