The Chosen (2019) me Titra Shqip: Sezoni 2

Apr. 04, 2021
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Tensionet rriten ndërsa Jezusi dhe dishepujt e tij marrin shërbimin rrugës. Me rritjen e famës vjen më shumë shpengim dhe shërim, por edhe më shumë armiq.

Shpërndarë0