Spartacus (2010) me Titra Shqip: Sezoni 3

Jan. 25, 2013
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Spartaku, i vendosur për të rrëzuar Republikën Romake, tani udhëheq një rebelim të fryrë nga mijëra skllevër të liruar. Udhëheqësi romak Gaius Claudius Glaber ka vdekur dhe ish-rivalët Naevia, Crixus, Gannicus dhe Agron bëhen gjeneralë rebelë, duke u bashkuar me Spartakun në luftën kundër perandorisë. Senati romak i drejtohet një politikani dhe ushtari të pamëshirshëm, Marcus Crassus, për të ulur skllevërit. Crassus merr një yll të ri në rritje – Julius Caesar – si aleat.

Shpërndarë0