Spartacus (2010) me Titra Shqip: Sezoni 2

Jan. 27, 2012
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Pas arratisjes së përgjakshme nga Shtëpia e Batiatusit, rebelimi i gladiatorëve vazhdon dhe fillon të shkaktojë frikë në zemrën e Republikës Romake. Gaius Claudius Glaber dhe trupat e tij romake dërgohen në Capua për të shtypur grupin në rritje të skllevërve të liruar që udhëheq Spartacus përpara se të mund të shkaktojë dëme të mëtejshme. Spartakut i paraqitet zgjedhja për të kënaqur nevojën e tij personale për hakmarrje kundër burrit që e dënoi gruan e tij në skllavëri dhe përfundimisht vdekje ose duke bërë sakrificat më të mëdha të nevojshme për të mbajtur ushtrinë e tij të lulëzuar që të mos shpërbëhej.

Shpërndarë0