Spartacus (2010) me Titra Shqip: Sezoni 1

Jan. 22, 2010
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


I shkëputur nga atdheu i tij dhe gruaja që dashuron, Spartaku dënohet në botën brutale të arenës ku gjaku dhe vdekja janë argëtim në kohën e parë. Por jo të gjitha betejat zhvillohen në rërë. Tradhtia, korrupsioni dhe joshja e kënaqësive sensuale do të testojnë vazhdimisht Spartakus. Për të mbijetuar, ai duhet të bëhet më shumë se një burrë. Më shumë se një gladiator. Ai duhet të bëhet një legjendë.

Shpërndarë0