Sons of Anarchy (2008) me Titra Shqip: Sezoni 7

Sep. 09, 2014
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Sezoni i shtatë dhe i fundit i Sons of Anarchy fillon dhjetë ditë pas ngjarjeve tragjike të Sezonit të Gjashtë me Jax në burg për një shkelje të lirimit me kusht, duke u përballur me demonët e tij të brendshëm. Me mbështetjen e plotë të klubit, ai vë në lëvizje makinacionet brutale që do të çojnë në një ndëshkim të plotë dhe të pamëshirshëm.

Shpërndarë0