Sons of Anarchy (2008) me Titra Shqip: Sezoni 6

Sep. 10, 2013
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Pasi e ka inkuadruar Clay për vrasjen e Damon Pope, Sezoni i Gjashtë fillon me udhëheqjen e Jax-it të pakontestueshme, por jeta e tij familjare po vuan nga ndjekja e tij e vetme e vizionit të John Teller. Jax duhet të gjejë një mënyrë për ta mbajtur Tarën që të mos shkojë në burg për komplot për të kryer vrasje ndërsa rindërton klubin e tij dhe u shkëput nga cikli i dhunës dhe lakmisë që përfundimisht çoi në vdekjen e mikut të tij më të mirë.

Shpërndarë0