Sons of Anarchy (2008) me Titra Shqip: Sezoni 5

Sep. 11, 2012
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Ky sezon fillon me Jax dhe Tara si mbreti dhe mbretëresha e re e klubit pasi mësoi të vërtetën pas vdekjes së babait të tij dhe u përball me pasojat e veprimeve të paligjshme të klubit. I zhveshur nga arnimi i tij pasi Jax zbulon se ai ishte bashkëpunëtor në vdekjen e John Teller, Clay shërohet nga plagët me armë zjarri që gati e vranë atë ndërsa Gemma përballet me një jetë të re pa rehatinë e familjes së saj. Me kërcënimin e RICO-s ende në afërsi, Jax duhet të gjejë një mënyrë për të mbrojtur familjen e tij dhe për të shpëtuar klubin e tij pasi SAMCRO tërhiqet në një konflikt me një armik të ri të fuqishëm.

Shpërndarë0