Sons of Anarchy (2008) me Titra Shqip: Sezoni 3

Sep. 07, 2010
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Ky sezon fillon me SAMCRO që ndihet i pafuqishëm ndaj rrëmbimit të Abelit, veçanërisht Jax, pikëllimi i të cilit e dërgon atë në trazira më të thella për të ardhmen e tij me klubin. Kërkimi për Abelin i dërgon djemtë tanë në Irlandë, ku Jax përballet jo vetëm me Ushtrinë Republikane Irlandeze, por edhe me një histori personale të patreguar. Ndërkohë, ende në heshtje, Gemma goditet me një lajm të papritur dhe rrezikon lirinë e saj për t’u marrë me të.

Shpërndarë0