Sons of Anarchy (2008) me Titra Shqip: Sezoni 2

Sep. 08, 2009
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Këtë sezon, Jax dhe klubi merren me pasojat nga vdekja e Donës, duke i çuar tensionet e brendshme në një nivel të lartë, ndërkohë që një armik i ri zë rrënjë në Charming. LAN, ose Lidhja e Nacionalistëve Amerikanë, është një organizatë separatiste e bardhë e kryesuar nga Ethan Zobelle (Adam Arkin) me ndihmën e togerit të tij, A.J. Weston (Henry Rollins). Zobelle hap një dyqan purosh në Main Street me qëllim që të kënaqet me komunitetin dhe të detyrojë SAMCRO-n jashtë.

Shpërndarë0