Shadowhunters (2016) me Titra Shqip: Sezoni 3

Mar. 20, 2018
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Ndërsa ShadowHunters merren me ndryshime në jetën e tyre personale dhe Clary dhe Jace mbajnë sekrete të errëta, një kërcënim serioz për ShadowHunters shfaqet në formën e Lilith, një demon i fuqishëm që ndërton një ushtri dishepujsh në një kërkim për të ringjallur “djalin e saj të çmuar” Jonathan. .

Shpërndarë0