Shadowhunters (2016) me Titra Shqip: Sezoni 2

Jan. 02, 2017
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Shadow World është në trazira ndërsa Valentine dhe The Circle vazhdojnë të forcohen çdo minutë, ndërsa ekipi ShadowHunter shpejt zhgënjehet me The Clave dhe reagimin e tyre ndaj ngjarjeve të fundit. Besnikëria do të testohet, lidhjet e pamundura do të krijohen dhe marrëdhëniet do të çohen në kufi, ndërsa ShadowHunters dhe miqtë e tyre Downworlder bëjnë rrugën e tyre në një botë të re.

Shpërndarë0