Sense8 (2015) me Titra Shqip: Sezoni 2

Dec. 23, 2016
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Sensates përballen me rreziqe në rritje dhe beteja personale rrëqethëse ndërsa fillojnë të zbulojnë të vërtetën rreth forcave të errëta që do t’i shkatërrojnë ata.

Shpërndarë0