See (2019) me Titra Shqip: Sezoni 3

Aug. 25, 2022
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Në sezonin e tretë, ka kaluar pothuajse një vit që kur Baba Voss mundi vëllain e tij armik Edo dhe i dha lamtumirën familjes së tij për të jetuar në distancë në pyll. Por kur një shkencëtar trivantian zhvillon një formë të re dhe shkatërruese të armatimit me shikim që kërcënon të ardhmen e njerëzimit, Baba kthehet në Paya për të mbrojtur edhe një herë fisin e tij.

Shpërndarë0