Rrushe aka Sweetie (2021) Serial Shqiptar: Sezoni 1

May. 09, 2021
Vlerësimi juaj: 0
8 1 votë


Familja Pirulli është thjesht një familje e zakonshme që jeton në Prishtinë, Kosovë. Por një e kaluar e errët, misterioze dhe brutale, kthehet për t’i ndjekur ata dhe të gjithë përreth.

Shpërndarë0