Rise of Empires: Ottoman (2020) me Titra Shqip: Sezoni 1

Jan. 24, 2020
Vlerësimi juaj: 0
6 1 votë


Sulltan Osmani Mehmeti II zhvillon një fushatë epike për të marrë kryeqytetin bizantin të Kostandinopojës dhe formëson rrjedhën e historisë për shekuj.

Shpërndarë0