Mocro Mafia (2018) me Titra Shqip: Sezoni 2

Mar. 20, 2020
Vlerësimi juaj: 0
8 1 votë


Tre ish miq luftojnë për epërsi në botën e krimit të Amsterdamit ndërsa përballen me armiq të rinj të rrezikshëm, ndjekin mundësi të reja kriminale dhe luftojnë për të larë llogaritë e vjetra.

Shpërndarë0