Homeland (2011) me Titra Shqip: Sezoni 3

Sep. 29, 2013
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Carrie bën përpjekje të jashtëzakonshme për të zgjidhur krizën e fundit në CIA, ndërsa merret me një sekret thellësisht personal. Brody lufton për të mbijetuar. Sauli duhet të ecë në litar dhe të luajë me shumë palë kundërshtare për të mbajtur punën e tij në CIA dhe për të provuar të ringjallë martesën e tij të trazuar. Quinn ka një krizë besimi.

Shpërndarë0