Homeland (2011) me Titra Shqip: Sezoni 2

Sep. 30, 2012
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Carrie vazhdon gjuetinë e saj për liderin terrorist Abu Nazir, ndërkohë që mban një marrëdhënie të ndërlikuar me Brody, që kalon kufirin midis personalit dhe atij profesional. Brody detyrohet të punojë më ngushtë me CIA-n. Jessica Brody lufton për ta mbajtur familjen e saj në takt pavarësisht nga vështirësitë në rritje për t’u lidhur me burrin e saj. Sauli zbulon një komplot klandestin.

Shpërndarë0