Homeland (2011) me Titra Shqip: Sezoni 1

Oct. 02, 2011
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Agjentja e paqëndrueshme e CIA-s, Carrie Mathison, heton dhe në fund bëhet e fiksuar pas marinsit të kthyer nga robëria, Nicholas Brody, i cili mund të jetë ose jo një terrorist i trajnuar nga Al-Kaeda. Brody lufton për të rifilluar jetën e tij shtëpiake me gruan dhe dy fëmijët e tij, të cilët mezi i njeh. Sauli bën çmos për të mbështetur të mbrojturin e tij bipolar, ndërkohë që ndjek drejtimet e tij dhe përpiqet të mbajë të bashkuar martesën e tij të shkatërruar.

Shpërndarë0