His Dark Materials (2019) me Titra Shqip: Sezoni 3

Dec. 18, 2022
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë


Në kapitullin e fundit, Lyra, fëmija i profetizuar, dhe Will, bartësi i Thikës Delikate, duhet të udhëtojnë në një vend të errët nga i cili askush nuk është kthyer kurrë. Ndërsa lufta e madhe e babait të saj kundër Autoritetit po afrohet, ata do të mësojnë se shpëtimi i botëve ka një çmim të tmerrshëm.

Shpërndarë0