Gangs of London (2020) me Titra Shqip: Sezoni 2

Oct. 20, 2022
Vlerësimi juaj: 0
8 1 votë


Një vit pas vdekjes së Sean Wallace dhe llogaritjeve të dhunshme të serisë së parë, harta dhe shpirti i Londrës janë rivizatuar. Wallaces të mbijetuar janë të shpërndarë, Dumanis të thyer dhe të larguar, dhe Elliot tani po detyrohet të punojë për investitorët.

Shpërndarë0