Aranyak (2021) me Titra Shqip: Sezoni 1

Dec. 10, 2021
Vlerësimi juaj: 0
8 1 votë


Marifetet politike, axhendat personale dhe një mit kafshëror shfaqen të gjitha, ndërsa dy policë të papërputhshëm të stacionit të kodrës lundrojnë në një rrjet të dyshuarish pas një vrasjeje të çuditshme.

Shpërndarë0